vineri, 13 februarie 2009

-->21 feb. HERMANNSTADT COLLECTIVE LIVE (Mihai Popoviciu & Jay Bliss) warm up Kicki&Rammon @ BERLIN CLUB



Hermannstadt Collective aka Mihai Popoviciu, Jay Bliss si Toygun, au debutat recent, cu un release lansat cu label-ul Imigrant Digital. EP-ul celor trei membri Hermannstadt Collective se intituleaza "Ephedrine EP" si si propune 4 track-uri, 3 dintre acestea fiind productii originale, iar al 4-lea este un remix. EP-ul este disponibil pe ImmigrantIndustries.com, iar pe 18 august 2008, acesta a aparut si la cele mai respectate platforme de muzica electronica - Beatport, Juno si Whatpeopleplay.
In luna octombrie 2008, Hermannstadt Collective a lansat un alt EP intitulat "Raw Fruit", care contine 3 productii: "Connected" (Original Mix) (piesa a aparut si in compilatia "10 Years Anniversary" Circoloco, in materialul mixat de proiectul romanesc Arpiar); "Raw Fruit" (Original Mix) si "Raw Fruit" (Mr. Statik Remix).
Daca e sa vorbim despre cei 3 DJ-ii si producatori separat, putem spune ca au un background bine consolidat, Jay Bliss si Mihai Popoviciu fiind cunoscuti in comunitatea DJ-ilor din Romania si nu numai. Toygun este unul dintre acei producatori, care si-a orientat talentul spre productii electronice. Ca proiect, Hermannstadt Collective baleaza intre house si techno.
Cam asta am de spus despre baieti, in rest, pe 21 februarie ne vedem la Berlin; intrarea va fii 10 lei....see yaa!!!

Un comentariu:

potenta spunea...

oamenii fac treaba buna chiar imi plac :)