marți, 24 martie 2009

in fiecare vineri Eclectic Sounds @ Berlin


Poate pe multi dintre voi o sa-i bucure aceasta seara "eclectica", poate unii nu vor intelege prea bine despre ce este vorba, drept pentru care nu va spun decat ca va asteptam vineri la o noapte experiment pentru Constanta.
see yaa
Intrarea libera

sambata 28.03 SUNRISE SPRING TOUR@BERLINSambata 28 martie, club Berlin si Sunrise prezinta SEBO Live!!!

Sebo s-a nascut in 1984 si a descoperit muzica electronica prin intermediul postului VIVA, acolo unde rula emisiunea Berlin House. Ceea ce l-a determinat sa-si achizitioneze pick-upurile a fost Love Parade-ul berlinez din 1998 si, in special, setul lui Woody (Fumakilla), DJ-ul care a dechis acel eveniment .Debutul sau a avut loc acum mai bine de 4 ani de zile la open air-ul Ciorbesti Gathering (Iasi), acolo unde a mixat alaturi de Praslea, Jaybliss si Nrg. In prezent mixeaza minimal, techno si detroit.

Talentat, perseverent si cu o solida cultura muzicala, tanarul iesean a devenit din ce in ce mai cunoscut in scena clubbing romaneasca. Sebo a obtinut locul 3 la Nights Awards 2005, la categoria cea mai buna ascensine. Este membru fondator Local Intruders, artist al labelului Skills (alaturi de Mihai Popoviciu, Alca, Horace Dan D, Filipash, Lektronicumuz) si producatorul emisiunii Tres Minimaux (Radio Electro, Iasi). A mixat alaturi de Sven Vath, Kevin Saunderson, Chris Liebing, Toni Rios, Pauli Steinbach, Alex Bau, Margaret Dygas, Marco Carola, Troy Pierce, JPLS etc. Anul 2007 ii aduce primul gig international in clubul Henry Klein din Munchen.

Cu sound-ul sau, care este o combinatie puternica intre minimal techno si detroit techno, Sebo a incantat evenimente mici, mari si chiar festivaluri, peste tot prin Romania.

De warm up se va ocupa Kicki, iar de after Rammon. Intrare generala 10 lei.
see yaa